درباره بیمارستان

بیمارستان ارجمند یکی از بیمارستان های مجرب و فعال شهر کرمان است. موسس این بیمارستان، زنده یاد حاج محمد ارجمند کرمانی ملقب به سلطان فرش متولد ۱۲۷۱ هجری شمسی محله خواجه خضر کرمان می باشد. سپاس خدایی را که به شادروان حاج محمد ارجمند کرمانی توفیق داد که به دوران زندگی خود یک باب بیمارستان و زایشگاه سی تخت خوابی در شهر کرمان تاسیس و با تجهیزات کامل آن دوره،آماده بهره برداری کند و در تاریخ اول مهرماه ۱۳۳۲ هجری شمسی برای استفاده و رفاه حال بیماران تاسیس وقف نماید و موقوفاتی نیز برای کمک به تامین هزینه های آن بوجود آورده و باقی گذارد و ین بیمارستان در سال ۱۳۴۹ هجری شمسی به وسیله فرزند آن مرحوم، دکتر منوچهر ارجمند کرمانی با ایجاد یک ساختمان جدید به بیماریتان ۵۰ تخت خوابی تبدیل و با تجهیزات مدرن تکمیل گردید که اینک سالهاست مورد استفاده مردم کرمان می باشد. امید است که این خدمت خیرخواهانه و عام المنفعه مورد قبول ذات باری تعالی قرار گرفته و استمرار این کوشش انسانی به مدد مسئولان کنونی و آینده ادامه یابد و نام نیک بنیان گذار و خدمتگذاران باقی بماند.

نام نیکو گر بماند زآدمی

به کز او ماند سرای زرنگار

معرفی بیمارستان:

تعداد تخت مصوب این مرکز، ۵۰ تخت می باشد. اما در حال حاضر ۸۰ تخت موجود شامل ۷۰ تخت فعال و ۱۰ تخت اورژانس است. بیمارستان ارجمند که دارای رتبه ۱ ارزشیابی است، شامل بخش های جراحی و داخلی، اطفال، اورژانس،زنان و زایمان، اتاق های عمل، آزمایشگاه، رادیولوژی، داروخانه و همچنین کلینیک اطفال و کلینیک مامایی می باشد. در این مرکزدرمانی واحدهای کارگزینی، حسابداری، پذیرش، بایگانی مدارک پزشکی، انبار و تدارکات، تغذیه و آشپزخانه، رختشویخانه، بهداشت محیط، تاسیسات و خدمات نیز فعال می باشد.

توزیع تخت های بیمارستانی به شرح ذیل است:
بخش جراحی: ۱۸ تخت
بخش داخلی: ۱۸ تخت